zondag 10 november 2013

Het resultaat telt bij RCL tegen The Knickerbockers

Volle drie punter voor RCL in matig duel tegen TKB (2-1)

Een ondermaats duel tussen RCL en The Knickerbockers in de Topklasse waarbij met vlagen de Groningse formatie de lakens uitdeelde. Die kregen mogelijkheden maar scoren was er niet bij. Dat deed RCL wel in de beginfase door een fraai doelpunt van Stephanie Valk. Daarna waren het de Groningse studenten die een aantal goede kansen creëerden.
Maar ook thuisploeg RCL kreeg een aantal mogelijkheden vooral aan het begin van de tweede helft. De ploeg van Haroon Ahmad was weer bij de les en het was opnieuw Stephanie Valk die de 2-0 op het scorebord liet aantekenen.
Vlak voor het einde van dit sportieve duel een klein foutje achterin bij RCL waar Nini Sieben van TKB prima van profiteerde. 2-1 de eindstand derhalve en de drie punten bleven in Leiderdorp.
De Leiderdorpse Racing staat prima op de ranglijst met nog steeds de minste verliespunten maar wel een wedstrijd minder gespeeld.

RCL - The Knickerbockers
RCL - The Knickerbockers
RCL - The Knickerbockers

‘We gaven de tegenstander veel ruimte. Te veel in feite waardoor wij niet ons eigen spel konden spelen’, aldus goaltjesdief Stephanie Valk na afloop die in de wedstrijd toch twee hele fraaie doelpunten scoorde. TKB was er dichtbij maar had zorgvuldiger met de kansen om moeten springen. Met name voor de pauze. RCL drie punten in de pocket en daar gaat het tenslotte om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten