zondag 24 november 2013

Bavel ten koste van IJzendijke door in KNVB bekerstrijd

Bavel wint na strafschoppen van IJzendijke en bekert verder

De Tieke meiden van de overkant redde het niet in het goede Brabantse land. De ploeg uit Zeeuw Vlaanderen kreeg de betere mogelijkheden maar het net werd niet gevonden. Het duel tussen Bavel en IJzendijke speelde zich hoofdzakelijk af op het middenveld met een technisch vaardiger thuisploeg in de eerste helft. Natuurlijk het kunstgras wat noodzakelijk is om de wedstrijden van vandaag de dag op te spelen. Voor de gemeente Sluis, waar IJzendijke onder valt, wel een aandachtspunt om het met name vrouwenvoetbal op de andere kant te promoten.

Maud Kuijpers van IJzendijke die raak gaat schieten.
Thea de Blaey van IJzendijke in actie
Thea de Blaey van IJzendijke is Birgit van Oosterbosch van Bavel voorbij.

Aanleg van kunstgrasvelden derhalve een absolute prioritijd om mee te doen in het huidige voetbal. De snelheid en techniek is nu eenmaal anders want dit werd tijdens het duel tussen Bavel en IJzendijke wel duidelijk.

In het tweede bedrijf kregen de Tieke meiden het spelletje door alhoewel er teveel balverlies was. Maar toch kansen maar het net werd niet gevonden.
Strafschoppen moesten de beslissing brengen en die nam thuisploeg Bavel net even beter dan IJzendijke waardoor heel eenvoudig Bavel verder gaat in het KNVB bekertoernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten