zondag 10 november 2013

Biya Biya Corpel de talentvolle nieuwe spits bij RCL vrouwen

Een naam om even stil bij te staan, Biya Biya Corpel en vergeet deze naam niet. Met haar zeven jaar nu al een opzienbarende speelster die afgelopen zaterdag bij de wedstrijd tussen RCL en The Knickerbockers wel het verschil maakte.
Als Pupil van de Week liet ze die grote meiden wel eventjes zien hoe je moet scoren. Samen met Kirsten Kok zomaar langs die taaie grote Groningse verdedigsters slalommen, wat een klasse zeg om stil van te worden. En bovendien scoren op onnavolgbare wijze, super vet cool om doelvrouwe Corian Wever uit het hoge noorden zo maar te verslaan. En dan nog wel om de bal door de benen in het net te schieten.

RCL- TKB. Pupil van de Week Biya Biya
RCL - TKB Pupil van de Week Biya Biya. 'Kijk zo doe je dat'

Het werd later muisstil toen Biya Biya kenbaar maakte wie haar werkelijke idool is. Geen Christiano Ronaldo of Lionel Messi, nee nee het is niemand minder dan Stephanie Valk, de spits van de Leiderdopse Racing. Haar grote voorbeeld en dat heel dicht bij huis.
Stephanie Valk was even helemaal van de kaart maar herpakte zich en overhandigde alle presentjes die bij de titel ‘Pupil van de Week’ behoren.


Rechts Stephanie Valk van RCL die aan Biya Biya de presentjes geeft die bij deze titel hoort.
En zeg nu zelf. wie wil er niet op de foto met dit talent.

Veel later fluisterde Stephanie Valk mij een geheimpje toe dat Biya Biya wel degelijk het voorbeeld was bij het scoren van het eerste doelpunt. Ook door de benen. Verder is Stephanie nu al bang voor haar plaats in het elftal nu Biya Biya al staat te popelen om de meiden van coach Haroon Ahmad te komen versterken.
Nog meer geheimen trouwens want komende week gaat Stephanie Valk extra oefenen met RCL’s herstel- en techniektrainer Ton Zwagerman om juist die fijne bewegingen van Biya Biya onder controle te krijgen. Daarnaast praten met sponsor Hans Tegelaar om misschien een contract af te sluiten. Maar niemand mag dit weten.............


Meer beelden ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten