zondag 17 november 2013

Daniëla van der Togt weet hoe het moet

De Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en Jodan Boys was Daniëla van der Togt. Nou daar hadden die grote meiden van Berkel wel eventjes een vet cool voorbeeld aan kunnen nemen. Daniëla, die in groep zes zit van de Prins Willem-Alexander school, scoorde wel heel erg fraai.
Slalomde met links en rechts zomaar langs de Goudse coryfeeën als Berni van der Lecq, Rebecca Anker en Fleur van der Gaag. Om afsluitend en onder de goedkeurende ogen van moeder Claudia en grote zus Chanine met heel veel souplesse de bal in de touwen te schieten.


Berkels Pupil van de Week DaniëlaKijk grote meiden van Berkel zo doen we dat
Moeder Claudia rechts en links grote zus Chanine en als middepunt natuurlijk Daniëla.

Wat een kei vette actie zeg van de jonge Daniëla die wel mooi volop in de schijnwerper stond daar in de arena bij Berkel.
Die lenigheid en sierlijkheid heeft Daniëla van geen vreemde. Want werd moeder Claudia in haar jonge jaren niet Europees kampioen kunstzwemmen?? Natuurlijk, de grote Berkel familie kent veel talenten want moeder Claudia werd in 1994 Europees kampioen kunstzwemmen wat sinds het jaar 2000 als synchroonzwemmen doorgaat.
Nu weten wij ook dat de kinderen Chanine en Daniëla het grote sporttalent niet van een vreemde hebben. Daniëla scoorde trouwens in haar eigen ME1 ook al en de coaches Cees Kruys en Ronald Lamens volgen nu met nog meer belangstelling de vorderingen van dit geboren talent. Want eerlijk is eerlijk, Daniëla wist wel het net te vinden!!!!

Voor meer beelden hier klikken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten