donderdag 14 november 2013

De hulk van Berkel is jarig

Johan van Aalst is jarig en heeft inmiddels een aardige staat van dienst opgebouwd. Kwam als jong broekie zo groen als gras opdraven tussen al die meiden.
Zat te vaak in de groene bosjes en iedereen vroeg zich wat die Johan daar nu zocht.
Nu twintig jaar later heeft de huidige teammanager en wedstrijdsecretaris bij de Berkel vrouwen nog steeds wat met de kleur groen. Vreemd maar waar.

Johan van Aalst, de teammanager van Berkel vrouwen
Ook van Berkel twee van harte en zaterdag drie punten als cadeau
Simone is er al klaar voor en staat te popelen

Heeft nog steeds groene handen en als we de twee kleuren van het Berkel logo mengen krijg je ook groen. 
Het gras is groen en trouwens ook het kunstgras maar bovenal ook die kleine handige groene flesjes met een heerlijk gerstenat. 
Deze hulk ofwel het groene mannetje van Berkel en omstreken verschuilt zich nu nog steeds in groene bosjes en onder bomen.
Zorgt als geen ander met de grootste souplesse voor planten en struiken die altijd weer tot bloei komen. Een prestatie op zich en een prima afleiding van al die dol enthousiaste meiden daar bij Berkel in Lansingerland. Grote regelaar en initiator van de landelijk snelst groeiende vrouwensport van ons land. Johan voelt zich helemaal thuis bij cvv Berkel. Is fanatiek en alles is altijd tot in de perfectie geregeld en trouwens het is goed toeven daar bij Berkel.


Johan van harte gefeliciteerd namens bestuur, technische staf en begeleiding, alle meiden groot en klein, ouders, alle sponsoren en de hele grote groep supporters
die je allemaal een prettige dag toewensen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten