zondag 17 november 2013

Het lukte Berkel niet om te scoren tegen Jodan Boys

Berkel tegen Jodan Boys eindigde zoals het begon

Kansen om van te watertanden voor Berkel in het duel tegen het Goudse Jodan Boys. Maar met geen mogelijkheid werd het net gevonden. Het was vooral in die laatste fase billenknijpen maar de Goudse verdediging hield stand. Het duel eindigde zoals het begon en Jodan Boys pikte een mooi puntje mee uit Lansingerland.

Berkel - Jodan Boys. Kari van den Berg van Jodan Boys in duel met Annemiek van der Voort van Berkel.
Berkel - Jodan Boys. Een hoekschop van Tara de Boe en Melanie den Dulk van Berkel kopt in maar sluitpost Beau Suurland brengt redding.
Berkel - Jodan Boys. Tara de Boe van Berkel in duel met Iris van der Kaa van Jodan Boys.

Berkel was wel degelijk het betere team maar de nervositeit van het niet kunnen scoren maakte zich meester van het elftal. Te krampachtig spel en te weinig gebruik maken van de flanken. ‘Soms zit het mee en soms tegen’, vertelde coach Cees Kruys na afloop die met deze uitspraak wel het gelijk aan zijn kant had. Bij Jodan Boys waren de meiden dolblij met het bij elkaar gesprokkelde punt. Ook coach Bert van der Kaa was van mening dat het een zwaar bevochten punt was binnengesleept op basis van collectiviteit en karakter. Hij maakte volkomen terecht een compliment aan zijn meiden die het onstuimige Berkel aan banden legde maar de ploeg had wel het geluk aan haar zijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten