zondag 29 mei 2016

Dpharaoh, de artiest met karakter

Evenwichtig opkomende sterren met een visie en doel. Ook met de Amsterdamse Dylan Trustfull die als Dpharaoh een perfecte performance brengt. De 18-jarige student aan het Mediacollege Amsterdam kreeg medio mei zijn eerste landelijk podium bij De Wereld Draait Door. Het rappen als hobby want het allerliefste staat de guitige Dpharaoh voor de camera’s. Verder in de filmindustrie zijn target en regisseur wel een heel opvallende uitdaging.

Rapper en artiest Dpharoah
Het rappen zit bij Dylan nu eenmaal in zijn genen. Het is de Surinaamse roots met de artistieke expressie die steevast bepalend is. De swing en de kunst van de dynamiek van het levensverhaal om juist de woorden en het ritme met een beat scheppend en creatief te brengen. Trad eind mei op in De Melkweg en bracht twee liedjes als rap. Het publiek dol enthousiast maar Dpharaoh was volgens eigen zeggen te nerveus. ‘Het kon beter’, de reactie na afloop van de kritische Dpharoah.
Voelt zich zeker geen ster in de zin van het woord en staat ogenschijnlijk stoïcijns heel stevig met beide benen op de grond. Het kleine hartje op de bekende plek en het juiste karakter maximaal aanwezig. Iedereen zou bijkans Dpharaoh willen omarmen. Als rapper zeker maar ook als acteur of regisseur. De jonge artiest kiest en gaat ervoor.

De allernieuwste videoclip van Dpharaoh genaamd LEVITATE ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten