zondag 8 mei 2016

Demi & Tara, een unicum voor Berkel

Demi en Tara een stel apart maar wel heel erg leuk. Het verhaal van de aardse godin en de hemelse ster. Demi keek heel goed op welke wijze Tara scoorde. Dat doet Demi trouwens wel vaker hoor. Opvallende feiten op een rij om de geschiedschrijving te optimaliseren. Winst voor Berkel dat met 66 punten uit 22 wedstrijden dubbele meestergetallen naar voren toverde. We zouden er een analyse op los kunnen laten maar staan wel met beide benen stevig op de grond. Dan de meer aardse zaken zoals een weg.


Route 66, de langste weg in de Verenigde Staten. De route die door veel staten van de US loopt van Chicago naar de westkust bij Sante Monica (LA). De grilligheid met alle lokale weersinvloeden van de ongeveer 4000 km route zijn typerend. De route die afgelegd moet worden gaat niet vanzelf. Hobbels dienen genomen te worden, stormen getrotseerd om uiteindelijk aan te komen waar zon, zee en zuivere lucht elkaar in volledige harmonie ontmoeten.
Een parcours nemen is onderdeel van ons bestaan en over de bergen de toekomst in kijken vaak een hele opgave. Maar het is bovenal ook lef hebben.


Anderen zien een zes als duivelsgetal. Nu het dertiende wereldwonder werd door de meiden van halfgod Hercules ook niet gerealiseerd en de duvel bestaat niet. Het stond trouwens al in de sterren geschreven. Naast Hercules in het noordelijk firmament zien we de Kroon. De betekenis van de naam Demi komt overeen met een aardse godin en Tara betekent heel gewoon ster. Zo is de cirkel net als de bal weer volledig rond.

De Duitse filosoof Friedrich Nietzsche geloofde niet in toeval en dat is de waarheid. Sportieve passie met visie, het doel voor ogen en met doorzettingsvermogen naar het gewenste resultaat. De beloning straalt dan als nooit tevoren!!!
Dus gaat de laatste fles uit de serie die ik bij de eerste wedstrijd van dit seizoen in dankbare ontvangst mocht nemen straks ontkurkt worden. Het is een echte Duvel, een Belgisch gerstenat. Zeker en vast. Proost in ieder geval en als jullie genieten van de topprestaties die jullie leverden dit seizoen, dan doe ik dat ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten