zondag 1 mei 2016

Caitlin als Pupil het boegbeeld van IJFC

Pupil van de Week bij het duel tussen IJFC en DTS Ede was de vrolijke Caitlin. Speelt in de F2 als enige meid bij de jongens en voelt zich daar als een vis in het water. In de ochtend gewonnen en dat voelde goed voor het spektakelstuk van de middag. Caitlin is een echt boegbeeld van de vereniging want staat ook op diverse posters te pronken om juist het meidenvoetbal in de regio te promoten. Maar had bovenal de middag om nooit meer te vergeten.


Het is dat de negenjarige geboren rechtspoot heel nuchter is en bovendien beschikt over een grote dosis techniek want Caitlin nam die grote meiden wel op sleeptouw. Scoorde de allereerste treffer voor het vele publiek wat de arena omzoomde met bovendien een volgepakte tribune. Een luid applaus viel haar ten deel en dat deed haar zichtbaar goed. Caitlin's allerliefste wens is om prof voetbalster te worden. Nou dat was wel te zien ook en ze dwong met haar acties op de groene mat wel respect af. 


Bij het inschieten was Tamara Kamps het doelwit onder het goedkeurend oog van Audrey van der Horst. Een fraaie outfit met haar naam achterop en haar leeftijd omgekeerd op het shirt. Audrey is haar alles op het veld en van techniek trainer Luuk leert ze iedere keer weer nieuwe trucs. Zo zie je maar dat IJsselstein met IJFC de place to be is.
Zit in groep vijf van Basisschool De Brug in IJsselstein. Heeft het daar reuze naar haar zin en leert maar al te graag. Tekenen een heel leuke bezigheid met kleurige en fleurige invulling.


Natuurlijk waren mama Yvonne, papa Marco en broer Dylan op het sportcomplex aanwezig om het spektakel mee te maken. Want het werd een superfeest. IJFC werd kampioen dankzij het eerste doelpunt van Caitlin!! Een voorbeeld als toekomstige profvoetbalster voor die grote meiden, want die hadden met scoren echt problemen.
Als favoriete ploeg het rood en wit van FC Utrecht en Audrey van der Horst in het vertrouwde blauw en wit van IJFC haar grote voorbeeld. Nou daar slaat Caitlin wel ff de spijker op de kop. Want Audrey is echt een kei van een speelster!


Eten doet Caitlin goed. Veel groene groente als broccoli is een heerlijke lekkernij voor de toekomstige prof maar ook witlof gaat erin. Kracht van groot belang, daar is ze wel van overtuigd. Mama Yvonne kookt uitstekend en smaakvol en papa Marco is meer van het bakken en braden. Zo dat weten we ook weer en daar is helemaal niets mis mee. Patat stond voor de zaterdagavond op het programma omdat het volgens mama Yvonne zo uitkomt vanwege alle activiteiten. Genieten dus en een andere keer weer de pannenkoeken van papa. Maar het allerbelangrijkste was toch dat IJFC kampioen is geworden. Caitlin mocht het meemaken, ging nog ff op de kiek en maakte een middag mee om nooit meer te vergeten.

Meer beelden van IJFC's Pupil Caitlin ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten