zondag 8 mei 2016

Pupil Tara schrijft geschiedenis


De tienjarige Tara beleefde een dag om nooit meer te vergeten. In de ochtend met haar team gewonnen met 4-0 dus Tara’s dag kon niet meer stuk. De goedlachse jonge dame staat onder de lat en hield vakbekwaam de nul. Dat is uiteraard het meest belangrijke in de voetbalsport. Is een heeele grote fan van Yvette Duran, de doelvrouw van de grote meiden ofwel het keurkorps van Berkel. Vooraf even op de foto met Yvette en de middag kon niet meer stuk voor Tara.


De namen Demi en Tara horen natuurlijk helemaal bij Berkel thuis echter het toeval is wel dat Pupil van de Week bij het duel tussen Berkel en RVVH ook een broertje heeft die naar die naam luistert. De andere broertjes en zusje zijn Andrey, Ché en Cheyenne.
Pupil Tara wil dolgraag dierendokter worden, speelt graag met haar kat Foxy en zit in groep zeven van Basisschool Prins Johan Friso in Berkel en Rodenrijs. Heeft het daar reuze naar haar zin en de leukste lessen zijn geschiedenis en spelling met cool vette tienen.


Nou dat laatste is wel treffend want Tara zou ook geschiedenis gaan schrijven. Ze zorgde ervoor dat juf Demi als invalster vlak voor tijd ging scoren. Tara was in de dug-out alles over Demi te weten gekomen dus dat was appeltje eitje om te gaan scoren toch??  Of was het nu net andersom....... Ach wat maakt dat ook uit, nietwaar. Maar juf Demi en Tara zijn kanjers van formaat en dat weten we gelukkig allemaal.


Voetbal is ook haar grote passie en leert iedere donderdag steeds meer van trainster Isabel Heinsbroek. Ook al zo’n opvallende kanjer waar Tara veel bewondering voor heeft. Wat een feest allemaal op zo’n zonnige zaterdagmiddag op Sportpark Het Hoge Land. Papa Roland langs de lijn en Tara gezellig keuvelend in de dug-out met Demi.


Dan het voedsel van de dierenarts in spe. Goede voeding is belangrijk voor de Pupil van de Week. Bij oma heerlijke bloemkool met een fantastische kaassaus. ‘Zo lekker, mmmmm’, Tara's spontane reactie. Het recept van de saus wordt binnenkort bezorgd want dat lusten al die grote meiden van Berkel ook wel. Maar mama Chantal doet echt niet onder hoor, maar is meer van de spruiten en spinazie. Prima toch want dat is kracht die we nodig hebben om een prestatie te leveren. Groene bloemkolen vallen echter bij Tara niet in de smaak. Het is maar dat u dat weet.
Feyenoord haar ploeg en wie weet staat de rechtsbenige Tara binnen niet al te lange tijd daar wel onder de lat. Nu nog geen vrouwenteam maar dat gaat er natuurlijk wel komen. Tara luistert graag naar de muziek van rapper Lil’ Kleine. En over het blauwe Red Bull karretje vertellen we verder toch niets. Dat blijft topsecret ofwel vet cool geheim.


Nog even op de kiek met de kanjers Yvette, Isabel en Demi en naar huis met de gesigneerde wedstrijdbal. Geschiedenis is geschreven want Berkel won in deze competitie voor de 22e keer. Dankzij Tara die ook scoorde en Demi deed dat bijna anderhalf uur later precies op dezelfde manier. Grote klasse!!!!

Voor meer beelden van Tara, Berkel's Pupil van de Week, klikt u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten