zondag 22 mei 2016

Feest op Tholen

Tholen op z’n kop met het binnenslepen door Smerdiek van de KNVB beker. De ploeg uit Sint Maartensdijk zette toch maar weer mooi heel Zeeland en dan met name Tholen op de landkaart.
In een spannende finale, die in Vlijmen werd gespeeld, waren de meiden van coach Martin Vaissaire de betere van Beerse Boys uit Middelbeers. Een overtuigende 5-2 winst met drie hele fraaie maar bovenal efficiënte treffers van Anne Hage.


Anne Hage van sv Smerdiek

Na afloop was Anne Hage realistisch maar wel heel erg blij. ‘Ondanks een moeizaam seizoen pakken we als ploeg een heel mooie hoofdprijs mee naar Sint Maartensdijk. Daar zijn wij als complete formatie wel heel erg blij mee’, aldus een trotse Anne Hage die daarmee het gelijk wel degelijk aan haar zijde had. De ploeg die veel tegenslag overwon gaat nog voor lijfsbehoud in de sterke Eerste Klasse via de nacompetitie. Luctor et Emergo is niet voor niets de Zeeuwse wapenspreuk en dat is ook voor de inzet van Hage cs van toepassing.


‘Het binnenslepen van de KNVB beker is heel belangrijk en dat geeft een bijzonder gevoel. Mede omdat de souplesse, eenvoud en wilskracht nu volledig naar voren kwam is dat gevoel in feite niet in woorden samen te vatten’, vertelde goaltjesdief Anne Hage van Smerdiek. Het feest nam een bescheiden aanvang want volgende week wacht de nacompetitie weer en dan moet de ploeg er weer staan. Maar deze bokaal zit wel ff vet cool in de knip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten