maandag 2 mei 2016

Pupil Suzie scoort voor WVC

Suzie was de Pupil van de Week bij de wedstrijd in de Eerste Klasse C tussen WVC en Kolping Boys. Die topper werd gespeeld op het fraaie sportcomplex van de Weteringse Voetbal Combinatie in de gemeente Kaag en Braassem. Winst voor de thuisploeg had de elf-jarige Pupil Suzie voorspeld maar dat kwam na 90 minuten spel toch niet uit. Alhoewel WVC spits Madieke Zaad heel goed had opgelet en het voorbeeld van Suzie vlekkeloos opvolgde. Dat kan je wel aan die aanvoerster Madieke overlaten. Bij de tegenstander hadden ze ook heel goed gezien hoe Suzie met haar groene kijkers en kuiltjes in de wangen dat ff flikte. Milenca van Ee van Kolping Boys scoorde zelfs een onvervalste hattrick. Had de kunst afgekeken van de robuuste verdedigster uit de ME1 die perfect de openingsgoal scoorde.


Suzie had als Pupil van de Week wel de middag van haar dromen. Is gek van FC Barcelona speler Lionel Messi en Ajax haar meest favoriete club. De leerling van Basisschool De Kiem in Roelofarendsveen zit in groep zeven en vind het daar vet cool. De allerleukste lessen zijn rekenen en spelling. Later als Suzie wat ouder is wil ze dolgraag aan de slag als dierenarts. Zo dat is nog wel eventjes doorleren maar met wiskunde en de talen gaat dat uiteraard heel goed.


De mascotte van WVC werd door Suzie heel professioneel als dierendokter in spe onderzocht en in prima conditie bevonden. Polsslag en bloeddruk helemaal op orde en dat alles met een frisse lach. Buitenspelen en trampoline springen, net als voetbal trouwens, de allerleukste bezigheden van de jonge dame met een eigen willetje. Dat lekkere ravotten nu zeker met het fraaie weer en dat allemaal in de mei vakantie!!


Suzie lust van alles en moeder Brenda kookt heel smaakvol aardappelen met sperziebonen of spinazie. Moeders kan ook hele andere gerechten achter het fornuis verrukkelijk klaarstomen maar die sperziebonen.... nou nou, dat is Suzie’s meest favoriete eten. En vader Theo is meer van de patatten als frieten en ook dat is een echte kunst. Bovendien gaan die goudkleurige stengels er bij Suzie in als koek.


Na afloop van het duel nog ff vet cool op de kiek met Kelly van der Tang en Lizzy Schoo met de bal voorzien van alle handtekeningen van de WVC speelsters. En de zondagmiddag van de eerste mei kon voor Suzie niet meer stuk. 

Meer beelden van WVC's Pupil Suzie ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten