zondag 5 juni 2016

Smerdiek wint nipt bij Brielle

Geen goed voetbal op Sportpark Geuzenpark in Vierpolders op Voorne Putten tussen Brielle en Smerdiek. Alleen in de laatste fase van de eerste helft was het voetbal overeenkomstig het Eerste Klasse niveau. Het was te verwachten gezien de omstandigheden met de stralende zon en het te droge kunstgrasveld. De tweestrijd zal uiteindelijk in Sint Maartensdijk worden beslecht in de returnwedstrijd op gras. Smerdiek was in deze wedstrijd technisch de betere ploeg terwijl Brielle in de omschakeling snel en gevaarlijk was. 


Wie in de Eerste Klasse gaat spelen nu nog een open boek maar Smerdiek heeft deze nipte winst alvast in de pocket. De doelpunten werden in het eerste deel gescoord door Angelique Hage voor Smerdiek terwijl voor Brielle Dusty Bakker de gelijkmaker in de touwen schoot.
In het tweede deel bepaalde opnieuw aanvoerster Angelique Hage het verschil door loeihard van twintig meter het leer in de touwen te jagen. Brielle probeerde het wel maar de gelijkmaker zat er niet in.


Na afloop natuurlijk even op de foto met de Rotterdam babes met aanvoerster Angelique Hage en doelvrouw Chanel Brinkman. Een feest op zich want wel iets om jaloers op te worden.....

Brielle verliest thuis tegen Smerdiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten