zondag 1 maart 2015

RCL scoort in laatste seconden gelijkmaker tegen DTS

RCL kwam tegen DTS Ede in de eerste 60 minuten niet in het stuk voor. De wedstrijd in de Topklasse voor Vrouwen op Sportpark De Bloemerd stond bol van de belangen. Niet verliezen het credo voor de twee coaches. En dat gebeurde ook, het werd een 1-1 eindstand en de buit eerlijk verdeeld.

Yvonne Veldhuizen van DTS Ede schiet de toegekende vrije trap direct tegen de touwen tegen RCL.

Althans zo lijkt dit maar DTS Ede speelde in die eerste 60 minuten goed spel en troefde de Leiderdorpse Racing helemaal en bovendien op alle fronten af. Na ruim een half uur spel kwamen de meiden van coach Tom Polman op voorsprong. Uit een stilstaand moment. Yvonne Veldhuizen scoorde uit een vrije trap een fraai doelpunt.
Kansen in overvloed voor de blauw-witte ploeg uit Ede maar het verzilveren was iets te veel gevraagd.

RCL aanvoerster Sabine Verheul scoort dit keer niet met het hoofd maar met de rechter voet de gelijkmakende treffer tegen DTS Ede.

Omzettingen in het rood-witte team van coach Haroon Ahmad of toch het vertragende spel van DTS was de kentering in dit duel. De Leiderdorpse Racing kreeg mogelijkheden onder meer met Bianca van der Meer. Pas in de allerlaatste minuut tikte RCL aanvoerster Sabine Verheul de gelijkmaker in de touwen. Ook uit een stilstaand moment.