zondag 29 maart 2015

ADO Den Haag won nipt bij Berkel

In een matig duel won ADO Den Haag met 1-2 bij Berkel. Geen spectaculaire wedstrijd maar dat was ook niet te verwachten onder de geboden weersomstandigheden. De meiden van Alex Scholte en Marcel Valk waren net technisch beter om aanspraak te maken op deze drie punten. Coach Cees Kruys van Berkel complimenteerde zijn meiden voor de inzet in de tweede helft om toch op zoek te gaan naar een treffer maar dat lukte niet.

De doelpunten werden door de twee Nadine's gescoord. Voor de pauze eerst ADO Den Haag met Nadine Noordam en de gelijkmaker werd door Nadine Bier van Berkel ingekopt.
Tien minuten voor tijd schoot opnieuw Nadine Noordam alle illusies van Berkel aan flarden met een schitterende dropvolley.

Berkel komt net te kort tegen ADO Den Haag (1-2)