zaterdag 7 maart 2015

Pupil Ida liet zien hoe je moet scoren

Ida was de Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en Sporting ’70. Ze genoot met volle teugen in de dug-out naast die andere grote meiden. Ida had het vooraf al voorspeld want het zou een winstpartij worden voor thuisploeg Berkel. Bovendien liet Ida wel heel keurig eventjes zien hoe je een doelpunt maakt. De rechtsachter uit de D5M deed het perfect en slalomde door de Utrechtse defensie om het leer achter keepster Ellen van den Hurk in de touwen te jagen.

Ida, Berkel's Pupil van de Week

In de vroege ochtend werd in haar eigen team al gewonnen met 2-1 dus de dag kon al niet meer stuk. Met de meiden de warming-up doen om dan vervolgens tijdens de pascontrole naast de andere doelpuntenmaakster te staan. De aftrap nemen en dat met Sandra Welles, dat overkomt je niet iedere dag zeg.
Wat een feest voor de 11-jarige Ida die in groep acht zit van Openbare Basisschool de Klipper. Is heel erg sportief en misschien dat Ida wel coach gaat worden. 


Ida liet zien hoe je moet scoren

Als Ida slaapt mag je haar wakker maken voor een lekkere pizza. Daar smult ze vet cool van. Als klap op de vuurpijl worden alle vriendjes en vriendinnetjes stinkend jaloers want Ida ging op de foto met de kanjers van Berkel twee. Zeg nu zelf, wie zou dat nu niet willen. Het knuffelgehalte extreem hoog bij deze groep meiden, althans dat werd terloops verteld. 
Omdat het zondag Wereldvrouwendag is kregen we van die speelsters nog veel meer te horen. Niet alleen over bingo, leren, presteren, voetbal en bikkelen maar ook hoe je een heuse kampioen gaat worden. Want twee gaat voor de eerste plek!!


Samen op de foto met de kanjers van Berkel twee

Van links naar rechts op de foto Tara de Boe, Jaimy Treurniet, Lisanne van Veen, Rhode Schotte, Demi de Boe en Angelique Geysendorpher met natuurlijk als stralend middelpunt Ida als Berkel's Pupil van de Week.
 Voor Ida was dit een onvergetelijke middag en uit handen van de speelsters mocht ze de wedstrijdbal meenemen naar huis. 

Voor meer beelden van Berkel's Pupil van de Week klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten