zaterdag 28 maart 2015

Pupil Lucia geniet van alle aandacht

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en Jong ADO Den Haag was de negenjarige Lucia. Speelster uit de Berkel ME1 jeugd die zaterdag in het zonnetje werd gezet. Mocht de warming-up doen en naast die grote meiden in de dug-out zitten. Een groot feest was het voor Lucia alhoewel Berkel wel verloor van ADO Den Haag.

Pupil Lucia bij de wedstrijd Berkel tegen Jong ADO Den Haag

In de laatste fase toch nog een doelpunt van de semi profs uit Den Haag. Tja wat doe daaraan. Nu had Lucia ook de vette pech dat haar inzet voor de wedstrijd door de wind net langs de verkeerde kant van de paal rolde. Lucia kon daar nog gierend om lachen maar bij dat tweede doelpunt van Den Haag was ook de wind de schuldige.


Lucia doet het goed op school in groep 6 B van de Prins Johan Frisoschool. De allerleukste les is gymnastiek. Niet zo vreemd als je later een hele echte profvoetbalster gaat worden. Tja het is wel de allergrootste wens want voetbal en sport is wel Lucia’s ding.
Dat weet vader Martijn en moeder Therese als geen ander. Ook broertje Patrick van vijf is daarvan zelfs op de hoogte. Maar als dat dan toch niet zou lukken dan is een goede tweede keus de politie.
Nou het is maar dat u het weet. Wat iedereen nog wel eventjes moet weten is dat pappa het lekkerst macaroni klaarmaakt. Daar is Lucia helemaal dol op. Patat gaat er ook wel in maar vaders macaroni is echt een toppertje.


Aan die eindstand kunnen we niets meer veranderen maar na afloop ging Lucia nog wel ff vet cool met een aantal grote meiden van Berkel op de foto. Al je vriendjes en vriendinnetjes zijn nu stinkend jaloers op je want dat gebeurt niet zo vaak. Van links naar rechts doelpuntenmaakster Nadine Bier, Romana Basilaris, Nadia Roukes, Melissa van den Berg en de altijd vrolijke Sandra Welles. Als stralend middelpunt natuurlijk Lucia als Pupil van de Week die na afloop ook nog de wedstrijdbal met alle namen meekreeg. Maar weet wel dat de hele selectie van Berkel binnenkort op de macaroni van pappa afkomt!!!!!!

Voor meer beelden van Lucia, Berkel's Pupil van de Week, klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten