zaterdag 21 maart 2015

Stephanie scoort bij RCL als een echte leeuwin

Pupil van de Week bij het duel in de Topklasse tussen RCL en Jong FC Twente van niemand minder dan de tienjarige Stephanie. Nou die speelster uit de F8 maakte een hele mooie middag mee op Sportpark De Bloemerd in Leiderdorp.

Pupil Stephanie

Slalomde pardoes door de verdediging van FC Twente en passeerde doelvrouw Kimberley Heijne als een echte spits.
Staat nu al in de belangstelling om daar in Enschede te gaan voetballen. Maar dat gaan we nog ff niet doen. Zit op de Prins-Willem Alexanderschool in groep 6 en heeft het daar reuze naar haar zin. Het liefste vak is gymmen want ja Stephanie weet wat ze later wil gaan worden.
 


Sport is alles voor haar en het liefst wil ze professioneel voetbalster worden. Nou maar goed dat je tegen FC Twente scoorde.
Had het reuze naar haar zin daar op de bank van RCL met die grote meiden. Tja wie niet zou je denken. Moeder Lenneke hield alles goed in het vizier want pappa Rikward was met haar tweeling zus Cathalijn en zusje Roosmarijn van zes jaar naar een feestje. Nou die hebben echt wat gemist. Op de foto met die kanjers van RCL, daar worden je vriendinnetjes wel ff stil van. Dat gebeurt niet iedere dag. Van links naar rechts Dominique van Wensveen, Jill Gotink, Faith Parto, Sabine Verheul, Kirsten Kok en de doelpuntenmaakster Samanta Stojanovic. Met als middelpunt natuurlijk de andere goaltjesdief Stephanie.


In de bestuurskamer kreeg Stephanie uit handen van Romana Bernardon een oorkonde, een vaantje en beeldje maar ook de wedstrijdbal met alle namen van de RCL speelsters daarop geschreven. Het was een middag voor Stephanie om nooit meer te vergeten.

Voor meer beelden van RCL's Pupil van de Week klikt u hier.

1 opmerking: