zaterdag 28 februari 2015

Lot is RCL’s Pupil van de Week

Lot uit de F8 weet als geen ander wat scoren is. Liet dat wel ff vet cool zien voor al het publiek bij de wedstrijd in de Topklasse tussen RCL en DTS Ede. Passeerde in de arena van Sportpark De Bloemerd op onnavolgbare wijze doelvrouw Joyce van Eck.
Zo dat was ff genieten maar die grote meiden in de rood-witte shirts bakten er maar weinig van.

Lot, de Pupil van de Week bij RCL tegen DTS Ede

Als afsluiting van de vakantie was het natuurlijk vet cool om de Pupil van de Week bij RCL te zijn. Maandag weer naar basisschool De Tweemaster maar voetbal en buitenspelen is alles voor de bijna tien jarige Lot. Binnenkort is Lot jarig maar we verklappen lekker niet wanneer. Is in haar vaste team af en toe doelvrouw maar weet ook als verdedigster wat haar te doen staat. 
Want eerlijk gezegd heeft ze wel opvallende schijnbewegingen. Dat zagen ook vader Martijn, moeder Elvira en zusje Tess die wel eventjes wilden zien hoe Lot ging scoren.

Wervelend baant Lot zich een weg naar haar doelpunt.

Een kei van een speelster die helemaal weg is van Arjan Robben. Nou die trekjes liet de sportieve Lot wel ff zien. De praatgrage tante is helemaal in voor chillen en shoppen en gaat binnenkort ook nog tennis spelen. Deed zich in de bestuurskamer te goed aan friet. Ja ook dat gaat er wel in bij Lot. 
En op de foto met de kanjers Romana Bernardon, Debora van der Meer en doelvrouw Susan Hogenboom. Toch wel iets waar je vriendinnetjes stinkend jaloers op worden.

Pupil Lot in de schijnwerpers bij RCL tegen DTS

Kreeg van die grote meiden vele presentjes mee waaronder de speelbal met alle handtekeningen van de speelsters. Het was een feest om nooit meer te vergeten en over een maand is het weer feest. Waarschijnlijk staat dan pannenkoeken op het menu. Want het allerliefste eet ze de overheerlijke pannenkoeken met stroop erop die vader Martijn zo fantastisch kan bakken. Smullen maar Lot, enne al die andere grote meiden komen ook................

Meer beelden van RCL's Pupil van de Week ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten