zondag 15 februari 2015

Sabrina Pocorni matchwinnaar tegen VVIJ

Slechts negen minuten voor tijd maakte Sabrina Pocorni aan alle onzekerheid een einde. Werd weggestuurd door Dounia el Biyar en slalomde door de IJsselsteinse verdediging. Scoorde de verdienstelijke 2-1 waardoor SVS nog steeds meedoet in de strijd bovenin.

Sabrina Pocorni op weg naar de 2-1.

Het was voor beide teams ook de inzet om op de winst te spelen. Een boeiende eerste helft waarbij met vlagen heel goed spel te zien was. De eerste fase was duidelijke voor VVIJ die hun inzet beloond zag worden via een doelpunt van Sylvia van den Berg in de zesde minuut.

Sylvia van den Berg scoorde de 0-1 voor VVIJ.

SVS kwam na zo'n twintig minuten op stoom met heerlijke acties van de kleine Marcela Cabrera. Kansen over en weer en uit een hoekschop van aanvoerster Anouk Angkotta werd het in de 38e minuut gelijk. Via de handen van de doelvrouwe van VVIJ viel het leer in de touwen.

SVS scoort via Anouk Angkotta rechtstreeks uit een hoekschop.

In het tweede deel zakte het spel weg maar daarentegen kregen zowel VVIJ als SVS veel mogelijkheden om te scoren. De voorwaartsen verzuimden echter orde op zaken te stellen. Maar vanuit het niets was daar toch weer die behendige Sabrina Pocorni die de volle drie punten voor Sport Vereniging Schollevaar veilig stelde.

Pocorni beslist subtopper tussen SVS en VVIJ (2-1)