zondag 22 februari 2015

Noa, de Pupil van de Week bij Berkel Delta Sports

Noa had zich de wedstrijd van die grote meiden wel iets anders voorgesteld. Maar zeg nu zelf wie niet. Gelukkig waren in haar directe nabijheid de steevaste kanjers van het tweede die altijd met pupillen wel raad weten. Niet alleen met leerprocessen op school met Demi de Boe maar ook op de groene grasmat. Daar is Angelique Geysendorpher een heel goed voorbeeld van. Die speelt met de bal, nou Noa dat moet je toch een keertje gaan zien. Want het tweede van Berkel staat eerste in de competitie. Ook met het hondje van Kimberley Houwaart was een leuke bezigheid want het spel van Berkel was helemaal niet goed.

Berkel's Pupil van de Week

In de ochtend had de tienjarige Noa met de ME2 met liefst 6-0 gewonnen en scoorde zelf het allesbeslissende zesde doelpunt. Kreeg de bal van rechts en schoot de bal loeihard links onder de keepster door. 
Tja dat hadden die grote meiden natuurlijk moeten zien want die bakten er maar weinig van. Sandra Welles wilde wel alles weten over je wedstrijd en hoe je dan moet voetballen om te winnen. Maar die mocht alleen maar een paar minuutjes meedoen. Tja dat was vette pech natuurlijk.
Sportvrouwtje Noa zit op de Openbare Basisschool de Klipper en dat gaat helemaal goed daar in groep 7. Eet echt van alles maar het allerlekkerste is toch wel lasagne en pizza. Patat gaat er ook wel in hoor en het is maar dat iedereen dat vet cool ff weet.

De tos met die grote meiden
Noa weet als geen ander hoe je doelpunten maakt.

Al met al was het ondanks het verlies wel een leuke middag voor Noa die eerst nog een weekje vakantie heeft om dan weer fris en opgewekt naar school te gaan. Enne de sport, het voetbal, dat blijft bij haar zoals het was. Zelf scoren op haar eigen manier en daar heeft Noa eerlijk gezegd helemaal gelijk in.

Meer beelden van Berkel's Pupil van de Week ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten