zondag 8 februari 2015

Karolina scoort op fantastische wijze

RCL’s Pupil van de Week Karolina scoorde vol overtuiging een schitterend doelpunt. Gaf wel even haar visitekaartje af daar bij de Leiderdorpse Racing. Gelukkig keken die grote meiden ook heel goed hoe je dat deed. Een prestatie van formaat om Nicolle Martens te passeren.

RCL's Pupil van de Week Karolina

Karolina is negen jaar en doet niets liever dan voetballen. RCL natuurlijk haar cluppie en Arjan Robben haar meest aansprekend voorbeeld. Zit in groep zes van RK Basisschool De Tweemaster en heeft het daar reuze naar haar zin. Naast voetbal nog meer sportiviteit in de vorm van acrobatische gymnastiek en klimsport.

Karolina passeert Jaimy Visser

Kan heel goed geheimpjes bewaren en is dol op groentesoep en kip. Het is maar dat we het weten dat wij daar dus resultaat mee boeken op de groene grasmat. Doelpunten maken doet Karolina als de beste en nu dat zagen wij met z’n allen.

Nou dat beloofd veel voor de toekomst met die Karolina. Het is goed dat de nieuwe coach van de RCL vrouwen Janet Griffioen al stond te kijken langs de zijlijn.

Karolina het stralende middelpunt bij RCL

Na afloop op de foto met de kanjers van RCL. Van links naar rechts Solange de Smit, Debora van der Meer, Bianca van der Meer en Jill Gotink. Nou zeg nu zelf wie zou dat niet willen??? Daar zijn je vriendinnetjes stinkend jaloers op.


Na afloop nog een feestelijk gebeuren in de bestuurskamer. Quinty van der Velde en Dominique van Wensveen gaven alle cadeautjes die horen bij deze feestelijke dag. Zelfs de echte bal waarmee werd gespeeld met alle namen van de speelsters erop geschreven. Het was één groot feest en Karolina genoot van iedere minuut.

Voor meer beelden klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten