zaterdag 23 april 2011

Keepersdag bij Esto Bodegraven meer dan geslaagd

Schitterend weer en alleen maar vrolijke gezichten bij alle aanwezige keepertjes. Die waren lekker bezig en de jeugdvoorzitter van het jubilerende ESTO Han van Vliet was helemaal in zijn nopjes. Ook Bert van Wijk en Chris Snatersen van KeepersPromotions kunnen terugzien op een geslaagd festijn. 
Als bekende keepers waren aanwezig Loes Geurts, de sluitpost van AZ en het Nederlands vrouwenelftal die met Oranje toch maar mooi derde werd tijdens het EK in Finland en doelman Martijn van Strien van IJsselmeervogels, de lijstaanvoerder uit de Topklasse.


Het leek op een zomers onderonsje met maar liefst 110 deelnemertjes maar er moest wel degelijk keihard gewerkt worden. Paaseieren zoeken stond niet op het programma. Die keepertjes deden wel hun stinkende best om al de oefeningen tot in perfectie uit te voeren. Een voorbeeld hadden ze uiteraard aan Loes en Martijn die een demonstratieparcours aflegde om hun kunnen te laten zien. De ene na de andere bal werd uit de hoek geplukt. Een schitterend gezicht op de Kievitsheuvel te Bodegraven.


Maar ook de twee bekende Nederlanders vonden het leuk om bij ESTO Bodegraven te zijn en door Bert van Wijk van KeepersPromotions onderhanden te worden genomen.
Martijn staat met IJsselmeervogels bovenaan en Loes won donderdagavond met 1-3 met AZ in de Eredivisie bij FC Zwolle en houden daarbij nog kans op de -vierde- titel.


Wat beide sluitposten opviel was de rust en geconcentreerdheid van alle deelnemertjes bij de diverse behendigheidstrainingen. En zo hoort het uiteraard ook want een doelman zoals Loes of Martijn word je niet zomaar. Daar is veel training voor nodig en bij ESTO waren veel vrijwilligers bijeen die het feest compleet maakten voor de keepertjes van de toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten