zondag 13 maart 2016

Visionaire spinsels

Over de bergen durven te kijken en lef hebben. De jeugd inzetten en tactische opdrachten meegeven. Dat is te zien bij de vrouwen van Berkel. De toekomst ligt daar bij de jeugd met een gedreven opleidingsplan. Er is gezaaid dus het oogsten kan een aanvang nemen maar in feite zijn er al een aantal jeugdspeelsters doorgestroomd.

Jonna Hulshof van Berkel

Terugblikken mag natuurlijk ook wel maar over de heuvels de toekomst in kijken biedt uiteraard veel meer perspectief. Het doel bepalen met ambitie en daadkracht.
De Duitse filosoof Friedrich Nietzsche had een bijzonder fraaie uitspraak geformuleerd. ‘Geen enkele winnaar gelooft in toeval’, en dat is de waarheid.
Coach Cees Kruys toont zijn betrokkenheid en durf om de jeugd in te zetten in zijn keurkorps. Toeval komt in de woordenschat van Kruys in het geheel niet voor. Wel passie, betrokkenheid, en het heilige vuur maar dat is andere koek. Alles in sportieve zin met het afdwingen van resultaat tot gevolg. Zeer zeker geen toeval.


Trainer coach Cees Kruys van cvv Berkel

Jonna Hulshof mocht verleden week in de topper tegen Barendrecht invallen en debuteerde in de hoofdmacht. ‘Nerveus en eng’ vertelde Jonna over haar eerste meters op de groene mat maar daarna was het vlammen met vertrouwen. Dapperheid in combinatie met brutaliteit maar bovenal er zin in hebben. Werd goed opgevangen door die andere kanjers van Kruys binnen de lijnen.
De jonge studente Sport en Bewegen wil niets liever dan verder gaan in de sport. Doorleren en alle papiertjes op zak om dan vervolgens met mindervaliden aan de slag te gaan. Ook een visie met een heel duidelijk doel en dat gaat lukken! De toekomst straalt als nooit tevoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten