zondag 27 maart 2016

Berkel drie overtuigend naar winst

Berkel blijft met opvallende resultaten flink aan de weg timmeren. Neem nu het derde elftal dat aflopen paaszaterdag toch maar mooi even drie punten op eigen veld in Lansingerland liet bijschrijven. De jeugd de toekomst uiteraard en dat doen de jonkies met verve. Blijdorp had weinig in te brengen met de strategie van de Berkel meiden. Alhoewel de eerste helft wel de uiterste inspanning geleverd moest worden. De wind de grote spelbreker en slechts een magere één op het scorebord. Doelpuntenmaakster Céri-Anne van Olst die het net wist te vinden. 

Ashley van Eijk die voor Berkel een hatrick maakte.

Wel in het voordeel van de blauw-gele brigade maar de meiden van Blijdorp kwamen na de thee wel langszij. Vette pech maar wel het signaal dat er anders gespeeld moest worden. Dat gebeurde en de veerkracht en beleving maximaal. De draad weer in de geoliede machine en met Céri-Anne van Olst weer op stoom. Die scoorde toch maar weer de hele belangrijke tweede treffer. De ban gebroken en het werkvoetbal kreeg zijn bekroning alsof de paashaas gearriveerd was.
Met souplesse en passie was het Ashley van Eijk die met een onvervalste hattrick en drie wonderschone treffers op rij het verschil duidelijk liet aantekenen. Winst met 5-1 en een fraaie vierde plek op de ranglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten