zaterdag 26 maart 2016

Berkel vrouwen bereiden zich optimaal voor

De vrouwen van Berkel verblijven momenteel in Hoenderloo. In het Princess Hotel Victoria om zich daar voor te bereiden op de grote finale van komende zaterdag. Niet om paaseieren te zoeken maar om onder leiding van Marinka van Dijk en Silvia Boogaard een optimaal trainingsprogramma af te werken. Alleen voor en door de echte vrouwen van Berkel.


Een dankbare bijkomstigheid vanwege het feit dat de kanjers uit Lansingerland wel mooi aan het eind van het afgelopen seizoen de Regio Rijnmond Cup wonnen. In de spannende finale werd SVS uit Capelle aan de IJssel verslagen. Naast een imposante bokaal werd de ploeg van Cees Kruys ook een weekendverblijf in het bekende Hotel op de Veluwe aangeboden.


Dat het daar goed toeven is bleek zaterdag al. Voor de training van de selectiegroep werd eerst een spelletje indoor midgetgolf afgewerkt in een speciale setting. Magische kleuren en blacklight schilderingen en achtergronden met opvallende sticks en ballen. Glow Golf de naam van de 18 holes tellende indoor golfspektakel. Goed voor de concentratie voor zaterdag waarbij Berkel het kampioenschap in de Tweede Klasse B kan binnenslepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten