maandag 28 maart 2016

Michel Visser tekent bij Berkel

De technische staf van de vrouwentak van Berkel is uitgebreid. De 40-jarige Rotterdamse trainer Michel Visser tekende een eenjarige overeenkomst met de ploeg uit Lansingerland. Gaat het keurkorps van Berkel in het komende seizoen onder zijn bezielende leiding nemen met als doel een vaste plek te veroveren in de Hoofdklasse voor vrouwen. Michel Visser is nu werkzaam bij het Ridderkerkse RVVH.

Michel Visser staat komend seizoen bij Berkel voor de groep gretige meiden.

Michel Visser

Zes jaar lang stond Cees Kruys voor de groep gretige meiden van de hoofdmacht. Met wisselende prestaties alhoewel de formatie met één been al heeft geproefd van de Hoofdklasse. Winnaar van de KNVB-districtsbeker en de prestigieuze Regio Rotterdam Cup 2015. Dit seizoen staat het kampioenschap van de Tweede Klasse B op de rol. Een titel die met lef en vertrouwen niet meer te ontlopen is. De begeleiding van de talentvolle jeugd is voor de tactisch sterke strateeg het allerbelangrijkst. Neemt dan ook de belangrijkste taak binnen Berkel op zich om juist de jeugdige talenten klaar te stomen voor de top van het vrouwenvoetbal.

Cees Kruys gaat de Berkel-jeugd begeleiden en klaarstomen voor het echte werk.

Cees Kruys

De technische staf is met de komst van Michel Visser in het komende seizoen bij cvv Berkel al rond. Hans Gilhuys van voetbal technische zaken en manager algemene zaken van de vrouwentak Johan van Aalst, waarin tevens Marinka van Dijk zitting heeft, zijn nu al bijzonder verheugd dat de zaken volledig op orde zijn. ‘Werken aan de toekomst is nu het motto’, aldus een enthousiaste Van Aalst. 
Bij het tweede team van Berkel, die verleden seizoen kampioen werd, blijft Ronald Lamens de inspiratiebron voor de meiden en Gert Treurniet de onvolprezen leider.

Manager algemene zaken bij cvv Berkel vrouwen Johan van Aalst

Johan van Aalst

Michel Visser heeft in het verleden de vrouwen van Barendrecht naar de Topklasse gebracht en gaat nu met de Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules geschiedenis schrijven. Die meiden draaien bovenin mee en gaan in ieder geval voor promotie terwijl tevens het kampioenschap van de Hoofdklasse lonkt als nooit tevoren.
Voor Visser is het juist de ambitie en het enthousiasme die de club uit Lansingerland met vooral de jeugd uitstraalt om de uitdaging aan te gaan. In eerste instantie een eenjarige overeenkomst met optioneel een verlenging. De target en de lat ligt hoog maar Visser is de man die als geen ander technisch en tactisch weet wat de mogelijkheden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten