zondag 26 mei 2013

Wartburgia na 1-3 winst bij SVS met één been in Eerste Klasse

Wartburgia met 1-3 vol overtuiging langs SVS

SVS tegen Wartburgia werd in het eerste halfuur beslist. Goed voetbal met duidelijk het Amsterdamse team vol inspiratie. Wartburgia was gekomen om een bres te slaan voor het ultieme doel, de promotie naar de Eerste Klasse Vrouwen.  Het werd met overtuiging 1-3 een stand die na 25 minuten spel al op het scorebord prijkte. Doelpunten van grote klasse met Leonoor van Nieuwenhuijzen die eerst Wartburgia op voorsprong bracht en een zeer fraaie sjalom van Sabrina Pocorni van SVS die de wedstrijd weer in evenwicht bracht.

SVS - Wartburgia. Arsida van Velzen van Wartburgia in duel met Sabriye Karaulu van SVS
Shannon Molleman van Wartburgia die tegen SVS in Capelle aan den IJssel twee doelpunten scoorde.

Attractief voetbal van hoog niveau met prima spel van Dolly van der Voort en Shannon Molleman die in de 14e en 25e minuut scoorde. Vooral het laatste doelpunt was van grote klasse. Vanaf het gebied van de cornervlag werd een projectiel gelanceerd die schitterend doel trof.  Hoog en in de uiterste hoek.
SVS zat door blessures niet goed in de wedstrijd en gaf de Amsterdamse voorwaartsen veel ruimte waar trouwens gretig van werd geprofiteerd.

De wedstrijd in feite na een half uur op slot en alhoewel SVS een aantal goede mogelijkheden kreeg zat het duel op slot en zakte het spelpeil aanzienlijk.

De finale wordt zaterdag gespeeld en dan zal duidelijk worden welk team komend seizoen in de Eerste Klasse voor Vrouwen uitkomt.