vrijdag 10 mei 2013

Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz geniet met volle teugen

Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz in Nieuwkoop

Dat sterren stralen is geen geheim meer. Met de keepersopleidingen van KeepersPromotions die door Bert van Wijk, Chris Snatersen en Rob le Feber worden georganiseerd, wordt de absolute basis gelegd voor succes. Uiteraard was er weer sprake van een spectaculaire afsluitende avond in Nieuwkoop bij de plaatselijke sportvereniging. Drie stoere meiden en 28 jongens gingen iedere week opnieuw op vrijdagavond volop in training met als doel het ultieme keeperswerk onder de knie te krijgen. Het was de vierde keeperscursus op rij en de derde bij de Sportvereniging Nieuwkoop. 

Sluitpost Nico Pellatz van Sparta Rotterdam

Niemand minder dan Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz was vanavond in Nieuwkoop. Speciaal om op de afsluitende avond vooral ook zijn ervaringen te delen met de jeugdige doelmannen en vrouwen.
En Nico Palletz deed er zelfs nog een schepje bovenop met praktische adviezen. Speciaal voor de meiden en helemaal voor Laura Kuyt van FC Rijnvogels.

Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz aan het werk met Laura Kuyt van FC Rijnvogels uit Katwijk

Pellatz stond onder de lat bij Hertha BSC en Werder Bremen en won in 2009 met deze laatste club de DFB-Pokal, de Duitse beker. Was Duits International bij Jong Duitsland en kwam naar Nederland om eerst bij ADO Den Haag en vervolgens bij Excelsior Rotterdam als keeper onder de lat te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten