zondag 3 maart 2013

Winst voor ARC tegen RKAVV

ARC slaat in tweede helft toe tegen RKAVV (2-0)

De beste kansen in de openingsfase voor thuisploeg ARC om direct afstand te nemen. Maar de voorwaartsen kregen het leer niet achter Irene Timmers in het net. RKAVV nam het roer over en bepaalde het spelbeeld. Linies sloten goed aan en ook werden er kansen gecreƫerd.
Na de pauze een tempoversnelling bij de thuisploeg die duidelijk afstand wilde nemen op hun Leidschendamse opponenten.

ARC - RKAVV
 ARC - RKAVV

In de 65e minuut scoorde Lisa Prins de 1-0 voor de ploeg van coach Hein Stockmann. Door de druk van ARC kreeg RKAVV toch mogelijkheden maar die werden niet benut.
In de 85e minuut bepaalde Nicole Zijderveld de eindstand op 2-0. Een verdiende overwinning voor ARC die de weg omhoog positief kunnen inslaan. Het bezoekende team van coach Marcel van Es speelde met name in het tweede deel van de eerste helft prima voetbal waarbij de linies uitstekend functioneerden.