zondag 3 maart 2013

Berkel ligt met een 3-0 winst tegen Jodan Boys op koers

Berkel solide naar een 3-0 winst tegen Jodan Boys

De wedstrijd tussen Berkel en Jodan Boys op Sportpark Het Hoge Land was het aankijken meer dan waard. Wat tegenvallende temperaturen maar het tempo en inzet wat in de wedstrijd zat vergoedde veel. Beide aan elkaar gewaagde teams kregen mogelijkheden om de score te openen maar dit keer was het de beurt aan Lindy Hogedoorn om voor Berkel de 1-0 op het scorebord te noteren.
Kansen waren er ook voor de meiden van de coaches Ard Keus en Egbert Smeenk. Lois van Vliet en Marijke van den Berg van Jodan Boys kregen een aantal mogelijkheden om van te watertanden.
Ook Chantal van Wijk en Silvia Boogaard van thuisploeg Berkel zagen een prima acterende Samantha Captein de weg naar het net versperren. Vlak voor de warme thee was het Simone van Leeuwen die heel verdienstelijk de 2-0 voor Berkel scoorde.

Melanie den Dulk van Berkel lijkt te gaan scoren maar suitpost Samantha Captein van Jodan Boys bood redding.
Lois van Vliet van Jodan Boys kreeg een mogelijkheid maar doelvrouwe Jennifer Gittling greep prima in.
Een opvallende controlerende rol voor Silvia Boogaard van Berkel.

In het tweede deel liet Berkel zich wat zakken maar hield de controle over de wedstrijd. Kansen over en weer met Simone van Leeuwen en weer de beweeglijke Marijke van den Berg. Uiteindelijk maakte de jonge Tara de Boe aan alle onzekerheid een einde om in de 86e minuut de 3-0 voor haar rekening te nemen. Een solide overwinning van een flexibel team onder leiding van coach Cees Kruys die prima op koers ligt met zijn team.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten