vrijdag 29 maart 2013

Coach Stef Huszarik ook komend seizoen bij vv Rhoon

Stef Huszarik blijft ook het komend seizoen hoofdtrainer bij Eerste klasser Rhoon. De lopende overeenkomst werd onlangs met één seizoen verlengd.
De vrouwen, technische staf en bestuur wilden gezamenlijk verder met de 47-jarige Huszarik die de vrouwen van Rhoon bracht waar de ploeg thuishoort. Met ook nu nog volop spanning want de nacompetitie voor een plek in de Hoofdklasse lijkt haalbaar.

Coach Stef Huszarik van Eerste klasser Rhoon

Natuurlijk is de ambiance bij de vrouwen de allergrootste drijfveer voor de fraaie resultaten. Samen met Wesley Cheret is gewerkt naar een mix met ervaring en jeugdig talent met als resultaat een team met een bijzonder grote dosis spelvreugde. Iedere week opnieuw maakt juist die opgetogenheid op de groene velden het verschil.

Spelvreugde met een mix van ervaring en jong talent is bij Rhoon van doorslaggevend belang.
Coach Stef Huszarik tussen zijn meiden van Rhoon.

Daarnaast timmeren de vrouwen van voormalig Sparta Rotterdam speler Stef Huszarik ook internationaal aan de weg. In het zuid Franse Menton aan de Côte d’Azur wordt in het Paasweekend deelgenomen aan het 41ème Tournoi international de football féminin. Tussen de klinkende namen van ploegen uit andere landen ook Rhoon, het oer degelijke team van Stef Huszarik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten