zondag 10 maart 2013

Jodan Boys trekt tegen SVS aan het kortse eind

SVS pakt heel brutaal de volle buit bij Jodan Boys (1-3)

Een maximaal rendement haalde coach Murat Karaulu met zijn meiden van SVS in het duel tegen Jodan Boys in Gouda. Het verschil was een doelvrouw en een spits. Die twee waren vrijpostig, bijdehand en uitgekookt om de winst zeker te stellen.  Met het nodige geluk maar dat dwing je nu eenmaal af. Ashley van Elswijk was uitgeslapen en vlug en scoorde haar hattrick en doelvrouwe Shirley Kops was een onneembare veste voor de aanvalsters van de coaches Ard Keus en Egbert Smeenk van Jodan Boys.

Samiya Irezzi van Jodan Boys in duel met Ashley van Elswijk van SVS
De 1-2 in de wedstrijd van Jodan Boys tegen SVS een feit en blijdschap bij de meiden van SVS.
Jodan Boys kreeg veel mogelijkheden maar ook bij deze inzet van Marijke van den Berg bracht sluitpost Shirley Kops redding.

Jodan Boys etaleerde duidelijke het betere veldspel en kreeg zeker in het tweede deel mogelijkheid na mogelijkheid om voor de winst te gaan. Maar de counters van Sport Vereniging Schollevaar uit Capelle aan den IJssel waren vlijmscherp. Een uitstekend rendement met een handvol mogelijkheden voor goaltjesdief Ashley van Elswijk die maximaal presteerde.
In de 26e minuut bracht Van Elswijk SVS tegen de verhouding in op voorsprong. Na de thee scoorde Lois van Vliet de gelijkmaker in de 53e minuut. Slechts één minuut later was het weer Ashley van Elswijk die SVS opnieuw op voorsprong bracht en Van Elswijk pakte haar hattrick om nogmaals in de 88e minuut venijnig met het hoofd toe te slaan.