zondag 3 februari 2013

Berkel op koers en pakt tweede periodetitel

Berkel stelt in acht minuten orde op zaken tegen RCL (3-0)

De vrouwen van coach Cees Kruys hebben het doel prima in zicht. De tweede periodetitel kan de ploeg uit Lansingerland niet meer ontlopen na de 3-0 thuisoverwinning op het Leiderdorpse RCL. Met goed en bij vlagen attractief spel op hoog tempo werd na een 0-0 ruststand in de tweede helft venijnig toegeslagen. In slechts acht minuten werden de drie doelpunten gescoord die op naam kwamen van Lisa Wijnen en twee keer mocht Nadine Bier het leer in de touwen jagen.

Geke Maat geconcentreerd weer bij de Leiderdorpse Racing in de gelederen is op de foto Annemieke van der Voort van Berkel te slim af.
Sluitpost Susan Hogenboom en verdedigster Romana Bernardon van RCL grijpen uitstekend in voordat Nadine Bier van Berkel gevaarlijk kan worden.

Een verdiende overwinning op het team van de gelegenheidscoaches Marcel Hogenboom en Ron Bernardon waarin Geke Maat weer van de partij was. In september was Maat bevallen van dochtertje Nora en die kleine meid mag trots zijn op haar moeder. Er was voor de Berkel voorwaartsen geen doorkomen aan en pas na de wissel van Geke Maat in de 67e minuut van dit leuke duel kon de thuisploeg toeslaan.

Opvallende feiten in deze wedstrijd waren de tempowisselingen bij Berkel, de talentvolle jeugd die zowel bij Berkel als RCL werd ingezet en de arbitrale leiding die met Jaap van Ingen, Bianca van der Meer en René van Wijk in uitstekende handen was.