zaterdag 9 februari 2013

Berkel speelt op winst in gestaakt duel tegen RCL

Berkel met Silvia Boogaard op winst bij RCL

De meiden van coach Cees Kruys speelde op professionele wijze de laatste 21 minuten van het verleden jaar gestaakte duel in Leiderdorp tegen RCL uit. De voorsprong van de ploeg uit Lansingerland was al 0-2 door doelpunten van Melissa van den Berg en Silvia Boogaard.

Nikki van Luxemburg van RCL is Isabel Heinsbroek van Berkel te vlug af.
Berkel zet een aanval op met Melissa van den Berg en Silvia Boogaard. Maaike Sangster en Geke Maat van RCL volgen dit met de grootste belangstelling.

Twee minuten voor tijd scoorde Silvia Boogaard in dit tweede duel nog een keer waardoor de eindstand op 0-3 de boeken in gaat.
Berkel kreeg de meeste mogelijkheden maar er waren zeker wel kansen voor de Leiderdorpse Racing van coach Haaron Ahmad. Met name Kirsten Kok was op links behendig en snel maar het geluk ontbrak.