zondag 17 februari 2013

Slim spelend SVS wint in Leiderdorp met 0-2 van RCL

SVS efficiƫnt naar winst tegen RCL in Leiderdorp (0-2)

Strijdlustig Vaardig en Slim pakte SVS in het degradatieduel in Leiderdorp tegen RCL de volle winst. Het was in feite een zogenaamde zespunten wedstrijd waarbij het elftal van coach Murat Karaulu de aansluiting met de middenmoot van de Eerste Klasse A weer helemaal in eigen handen kreeg. De ploeg uit Capelle aan den IJssel sloeg in de eerste helft genadeloos toe. Twee crosspasses waren voldoende om het gelegenheidsteam van coach Haroon Ahmad te laten capituleren. De twee doelpunten kwamen beide op naam van de jonge Sabrina Pocorni.

Vreugde bij de meiden van SVS na het scoren van het tweede doelpunt tegen RCL in Leiderdorp.
De kopballen van Marcha Duijkers van RCL waren wel degelijk gevaarlijk maar het lukte haar niet om te scoren. Debbie Wetzel en Roxanne Kamminga van SVS kijken toe hoe dit af loopt.

Debbie Wetzel van SVS met de pass. Lesley Landweer van RCL Dounia el Biyar van SVS kijken vol belangstelling toe.

Kansen kreeg de geplaagde thuisploeg RCL wel met Bianca van der Meer, Samanta Stojanovic en Drita Celaj maar de achterhoede van SVS met onder meer Roxanne Kamminga en Felicia Roodbol hielden stand. Ook in de tweede helft waarin RCL het spel helemaal in handen had en het wachten was op de aansluitingstreffer. Kansen voldoende voor Lesley Landweer, Lindsay de Zwart en Ramona van der Harst maar het lukte de Leiderdorpsen niet om een bres te slaan in de gesloten defensie van SVS. Voor thuisploeg RCL breken moeilijke tijden aan. Rechtstreekse degradatie lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten