woensdag 13 juni 2018

Strateeg Ronald Lamens

De kleine bescheiden man met heeeele grote daden. Na afloop van het treffen tussen het tweede van Berkel en Ariston een onderonsje tussen de voorzitter van Berkel Boris Wezenberg en Ronald Lamens. Bescheiden als altijd vertelde de coach van twee met strategische kwaliteiten wel dat het zijn meiden zijn die dat doen. Uiteraard, maar de kanttekening van de voorzitter was toch dat daar wel degelijk een stukje visie en inzicht voor nodig is.


Voorzitter Boris Wezenberg complimenteerde Lamens en dankte de kleine strateeg voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren. Samen met Nadia Roukes zorgde hij verleden jaar ervoor dat het keurkorps zich kon handhaven in de Eerste Klasse. Maar ook de prestatie van Berkel twee ligt bij iedereen nog vers in het geheugen. Bracht het team van de Vierde naar de Tweede klasse en zorgde nu voor handhaving. De allerbeste linksback van Berkel flikte het toch maar weer mooi.

Traditioneel de waterzak van Ronald Lamens

‘Voetballen kon ik niet’, vertelde Ronald Lamens. Ja natuurlijk, het is het te verwachten antwoord. De waarheid is dat Lamens een grote sta in de weg was met klasse. En bovendien komt uit de overleveringen wel naar voren dat je Lamens in zijn jonge jaren wel drie maal moest passeren om vrij baan te krijgen. Dat lukte dus echt geen enkele aanvaller.


Gelukkig blijft Ronald Lamens als begeleider actief. Het plectrum wordt nu overgedragen aan Nadia Roukes. Die weet als geen ander de juiste snaren te bespelen. Wij zullen het zien en gaan beleven en uiteraard heel veel succes gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten