donderdag 7 juni 2018

Het laatste kwartier is aangebroken

Gisteren het laatste kwartier in de maanfase. Slechts de linker helft van de maan in de vroege ochtend zichtbaar. Over een week is het nieuwe maan en dan laat onze trouwe begeleider van onze aarde zich een paar dagen niet zien.


Tevens een zinderende eindfase van de nacompetitie in de Eerste Klasse bij de vrouwen. Het tweede team van Berkel treedt zaterdag op Het Hoge Land aan tegen Ariston’80 uit Delft. Voor de studentenploeg promotie en voor thuisploeg Berkel het felbegeerde lijfsbehoud in de Tweede Klasse. Een echte finalepartij want de KNVB heeft beslist dat deze partij de laatste is in deze nacompetitie. En dat maakt het allemaal super spannend.


Verleden seizoen werd Berkel triomfantelijk kampioen en speelde in het eerste deel van de competitie alle gerenommeerde ploegen van de mat. Het tij keerde mede omdat de ploeg van scheidend coach Ronald Lamens zich ten dienste stelde aan het keurkorps dat zoals bekend promoveerde naar de Hoofdklasse. Die slag is binnen en nu heeft twee alle steun nodig. Bent u er ook bij?? Aanvang 11.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten