maandag 11 juni 2018

Ons aller Madelief

Madelief Maasland staat volledig op het netvlies bij iedereen van Berkel. Scoorde in het nacompetitieduel van Berkel II tegen Ariston’80 twee wonderschone doelpunten.


Opvallend, dat zeer zeker, want wie doet haar dat na. Nobody ….. want heel simpel gesteld heeft niemand die klasse in huis als Madelief. De expressie en de gebalde vuisten spreken.


Madelief mocht niet in de basis startten van strateeg Ronald Lamens. Een domper van jewelste, dat was het zeker. Maar ach, de madeliefjes waren om 11.00 op het vochtige veld nog in knop. Altijd rond het middaguur de ontluiking en dan pas vol in bloei. Bovenstaande foto van de eeuwige schoonheid werd drie minuten later gemaakt. Ook het moment suprême dat juist Madelief de arena betrad. Toeval bestaat immers niet ……..


In de eerste helft de aanwijzingen van Naomi Jonkman en Jan van Eck langs de lijn. Samen met Demi Verlangen nog even de techniek oefeningen doen en de spieren los maken. 
Met als doel om in de wedstrijd te vlammen als een echte komeet met Keltische invloeden en natuurlijk de lieftallige eigenschappen.


Het publiek veerde op en leefde op fantastische wijze mee met de souplesse die Madelief  liet zien. De ooowh en aaaah de drijfveer voor ons aller Madelief. Deze lieftallige en eeuwige schoonheid staat nu voor altijd op ons netvlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten