dinsdag 5 juni 2018

Berkel is Hoofdklasser !!!!!!!!!

Komend seizoen speelt Berkel in de Hoofdklasse vrouwen. Een spectaculaire afsluiting van een wel heel bijzonder seizoen. Promotie de target en ........ behaald!!
De winst van Berkel van afgelopen zaterdag thuis tegen de Weide uit Hoogeveen was voldoende om zich te nestelen in de op één na hoogste klasse bij de amateurs.


Van harte proficiat met de promotie aan bestuur, speelsters, technische staf en voorts iedereen die actief betrokken is bij deze heerlijke groep. Uiteraard veel succes in het komend seizoen.

Naast Berkel gaan ook Heerenveense Boys, DSS en Reiger Boys in de Hoofdklasse vrouwen spelen.
De terugtrekking van VIOD was de aanleiding van de KNVB het nacompetitie schema na de eerste ronde te annuleren en de vier ploegen rechtstreeks te plaatsen.



Deze promotie naar de Hoofdklasse is een mijlpaal in de structuur van de Christelijke Voetbal Vereniging Berkel uit Lansingerland. Vervuld als grootste voetbalclub een duidelijke regionale functie waarbij de belangen van het vrouwenvoetbal als voorbeeld kunnen dienen voor andere clubs. Een overduidelijk technisch beleid en dat al jarenlang. Soms een treetje lager om voorts weer twee stappen voorwaarts te gaan en te stralen als echte sterren in het
koninklijk blauw en echte goudgeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten