zondag 1 december 2013

Floortje Smeets bij RCL de Pupil van de Week

Een droom werd werkelijkheid voor Floortje Smeets. Floortje was bij de RCL-vrouwen tegen Reiger Boys de Pupil van de Week. En zeg nu zelf wie wil dit nu niet.
Nou die kleine pittige tante liet er geen gras over groeien en kletste er vrolijk op los. Als speelster van de F8 werd morgens verloren maar de 8-jarige kanjer scoorde voor haar team wel het enige doelpunt. Zo die zat erin als een huis.
Floortje zit in groep 5 van de Prins Willem-Alexanderschool en voetbal is haar lust en leven. Vader en moeder waren er helaas niet aanwezig, die hadden andere verplichtingen maar Opa en Oma, tante en broertje waren er bij.

Floortje Smeets, de Pupil van de Week bij RCL tegen Reiger Boys
Opa, oma, tante en broertje kwamen kijken en zagen een fantastische Floortje scoren.
Nicolle Martens is omspeeld door die dekselse Floortje Smeets

Wat een fantastische speelster zag het publiek voorbij flitsen na de aftrap van Marijke van den Berg. Weg was Floortje en zo maar Rafaella Wolfswinkel, Marintha Louwe en Aaike Verschoor voorbij. Met links en rechts en met de armen bewegen. Iedere speelster zou hier stinkend jaloers op worden met deze techniek. Als klap op de vuurpijl Reiger Boys doelvrouwe Nicolle Martens passeren. Die zette Floortje wel even vet cool op het verkeerde been. Dat was grote klasse van Floortje en het mooiste was nog dat die grote meiden binnen een kwartier ook in hetzelfde doel scoorden. Voor Stephanie Valk en Samira Benchamach was het wel simpel en eenvoudig want die hadden het voorbeeld daarvoor al gezien.
Van Floortje gaan we in de toekomst zeker meer horen en bij de Leiderdorpse Racing is iedereen blij met zo’n kanjer.


Meer beelden van Pupil van de Week Floortje Smeets ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten