zondag 8 december 2013

Robin Redel, de Pupil van de Week bij RCL tegen DTS Ede

De bijna negen jarige Robin Redel flikte het toch maar mooi. Sjalomde langs die grote meiden als Linda Helbling en Eveline Zech en kwam oog in oog met doelvrouwe Simone Hensen. Op werkelijk wonderbaarlijke wijze leek Robin te gaan scoren en moest Hensen de bal uit het net halen. Die Rolls Royce heeft die souplesse natuurlijk niet van een vreemde. Daar kunnen we heel duidelijk over zijn. Ook niet van moeders kant want moeder Maartje heeft hele andere kwaliteiten als allersdoener in het gezin Redel.

RCL - DTS Pupil van de Week Robin Redel
RCL - DTS Pupil van de Week. Samen gezellig op de foto met Drita Celaj, Samanta Stojanovic en Kirsten Kok.

Die talenten heeft Robin van haar vader Alex die nu de trainer is van Koudekerk en bij RCL uiteraard geen onbekende is. Robin speelt in de F8 waar ook vader Alex aan het roer staat. Natuurlijk werd er morgens al gewonnen en waar heel goed voetbal te zien is.

RCL - DTS Pupil van de Week

Onder het goedkeurend oog van moeder Maartje en zusje Sam, met haar zwemdiploma op zak, mocht Robin als prinsesje in de dug-out zitten. Genoot zichtbaar met volle teugen bij die grote RCL meiden. Robin is naast voetballen en dansen gek op paardrijden. Doet het goed op Basisschool De Schakel en genoot van deze middag. Terecht uiteraard en later kreeg ze nog veel meer leuke presentjes.
Een middag voor Robin om nooit meer te vergeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten