zaterdag 5 februari 2011

In slechts vier minuten tijd veegde SSS RCL van de mat

SSS had aan slechts vier munten voldoende om in Leiderdorp RCL te laten capituleren. Rond de 20e minuut was het feest en de doelpunten vielen als rijpe appelen in het voordeel van de Klaaswaalse formatie. Rust 0-4 en in de allerlaatste speelminuut werd het zelfs 0-5. Een verdiende geflatteerde overwinning in een heel matig duel.

Het was geen beste partij waarbij ook de wind zeker debet aan was. Uiteraard hadden beide kemphanen daar de problemen mee maar de thuisploeg had zeker het geluk niet mee. Vooraf hadden de Leiderdorpsen met Madieke Zaad en een uiterst geconcentreerde Sandy van de Water wel een andere uitslag voorspeld. Maar de stevige bonken klei uit Klaaswaal met Patricia Lodder als echte kuitenbijter stonden wel degelijk hun mannetje.

In de 21e minuut was het Linda Kruithof die scoorde en die deed dat twee minuten later nog een keertje. 0-2 op het scorebord en de Racing zocht naar herstel maar kreeg direct de genadeklap want in de 24e minuut scoorde Mandy van der Heijden de 0-3.
Of dat alles nog niet voldoende was maakte Jolijn Gijsbers er in de 24e minuut 0-4 van. Het team van Barry Sikking in zak en as en in feite een niet te bevatten situatie van slechts vier minuten tijd waarin de Leiderdorpse Racing het helemaal weggaf.
Geflatteerd, ja daar was iedereen het wel over eens maar het zal je maar overkomen.

In de tweede helft zagen we wel een sterker RCL die echter geen vuist kon maken.
De Klaaswaalse formatie van René van Kordelaar had de touwtjes in handen. Sandy van de Water was voor RCL nog het dichts bij een treffer maar sluitpost Mandy van Berkel stond niet voor niets onder de lat.

In de 85e minuut een prachtige actie van Senna Elhanoudi die zich heel keurig vrijspeelde en het leer panklaar voorschotelde op de inkomende Astrid Knijnenberg die helaas niet haar middag had.
In de allerlaatste minuut werd het dan toch 0-5. Doelpuntenmaakster was Mandy van der Heijden die Racing doelvrouwe Denise Koorevaar de gang naar het net liet maken.

Een verdiende overwinning voor de dames uit Klaaswaal maar wel een wedstrijd om heel gauw te vergeten.