vrijdag 28 januari 2011

Afscheid van Ger van den Broeck

Het moest er dus uiteindelijk echt van komen. Het officiële afscheid van een markante persoonlijkheid die met hart en ziel zijn producten aan de man bracht.
Ger van den Broeck ofwel Mister Multiblitz nam op 26 januari afscheid en kreeg van zijn werkgever Transcontinenta BV in Houten een afscheidsreceptie aangeboden.


Het was zo’n beetje al zijn zesde afscheidsfeestje en volgens ingefluisterde informatie gaat hij wellicht nog wel eens een dagje aan de slag. Her en der zijn nog wel wat zaken te doen en dan...........????  Maar ook werd duidelijk dat we Ger binnenkort weer in de schoolbanken zien om zijn Slijtersvakdiploma te gaan behalen. Volgens de geruchten start Ger een slijterij en we weten het als geen ander, want de ondernemersgeest blijft scherp intact.

De inmiddels 65-jarige Ger krijgt het dus steeds drukker en ook het drummertje spelen doet Ger met zo enorm veel plezier dat die activiteiten nog wel eens zouden kunnen zorgdragen voor een internationale doorbraak.


Goed de flitsers van Multiblitz maken dan plaats voor de schitterende drumsolo’s achter het slagwerk met de specifieke Zildjian hihat klank die de zintuiglijke smaak helemaal tastbaar maakt.
Gestoken in een schitterend flitsend zwart shirtje afgezet met een wit biesje, opdruk met drumstokjes in het rood en dan zou je toch kunnen denken aan de kleurtjes van Multiblitz. Onze flitsende drummer Ger van den Broeck, de man met een ontlading van één zoveelste seconde en altijd vrolijk als de gestabiliseerde kleurtemperatuur van de flitsers.

Slechts één enkel telefoontje was altijd zo verhelderend dat zonder verdere tussenkomst alles perfect in het juiste ritme door Ger werd aangestuurd.
Dat zullen we zeker gaan missen maar Ger zou Ger niet zijn om zijn opvolger Peter helemaal te kneden volgens zijn eigen methodiek. Kijk en dat is ook weer die flitsende Ger. Een afscheid, maar we zien Ger terug in de spotlights op de bühne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten