zaterdag 31 oktober 2015

De klasse van Pupil Babette

Wat een fraaie acties van de Pupil van de Week bij de wedstrijd van Berkel tegen Oostkapelle. Op onnavolgbare wijze werd door de Zeeuwse verdediging geslalomd om vervolgens sluitpost Dominique Dingemanse van Oostkapelle de gang naar het net te laten maken.


We hebben het over Babette die als Pupil van de Week wel ff wat liet zien. Eerst warmlopen met Silvia Boogaard, Witney Morien en Nadia Roukes. Vervolgens samen met leidsman Rob Toonssen de toss afhandelen om daarna met niemand minder dan Isabel Heinsbroek de aftrap te verrichten. Om jaloers op te worden.
Als een speer ging Babette er vandoor in haar fraaie outfit. Met gebalde vuisten en het puntje van de tong gaf de richting aan. De coach van de vrouwen Cees Kruys was onder de indruk en de naam Babette staat genoteerd.


De spits van de ME1 scoorde ook al in haar wedstrijd eerder die dag. Babette is een echt voetbaldier en ze wil niets liever dan een echte prof worden.
De tienjarige leerlinge van Basisschool de Klipper volgt met heel veel plezier de dagelijkse lessen. Gymnastiek is haar favoriete les maar dat is als toekomstige voetbalster wel duidelijk. Haar hobby’s zijn dan ook heerlijk sporten en nog eens sporten. O, ja lezen dat doet Babette ook wel graag.
Vader Robin en moeder Merel met grote zus Renee waren aanwezig om de acties van Babette te zien. Haar grote voorbeeld is Robin van Persie die nu bij Fenerbahçe speelt. Tja de souplesse en sommige bewegingen heeft ze duidelijk van Robin.Babette had het reuze naar haar zin daar in de dug-out en wie weet staat ze over een paar jaar voor coach Cees Kruys doelpunten te scoren. Het zou zomaar kunnen want gezond eten met veel groente als spinazie is bovendien heel lekker en daar lust ze wel pap van. Trouwens een pizza gaat er ook wel in hoor. Mama kookt wel het lekkerst en haar vader kan ook heel goed het eten bereiden maar rode kool…. Nee, dat is niets voor Babette dat gaat er echt niet in. 
Maar Babette, als de doelpunten er maar wel ingaan!!
Na afloop nog ff op de foto samen met de jarige Kimberley Houwaart en rechts Silvia Boogaard. Die twee hadden heel goed naar je gekeken want Kimberley gaf de voorzet die Silvia fraai inschoot. 

Meer beelden van de Pupil van de Week ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten