zondag 1 november 2015

Alle teams van Berkel slaan hun slag

Een prima weekend voor alle vrouwenteam van Berkel. Het eerste won dik verdiend met 2-0 van Oostkapelle met fraaie doelpunten van Daphne Godee en Silvia Boogaard. Bij die meiden was het in hoofdzaak de mentale passie die zegevierde. Kwaliteit in voldoende mate aanwezig en techniek om van te watertanden maar zo gaat dat nu eenmaal in de voetbalsport. Iedere ploeg wil nu eenmaal dolgraag van de koploper winnen. En zeg nooit nooit, want het overkomt je gewoon een keer. Vandaar stabiliteit met de slimme visie van coach Cees Kruys dat het seizoen nog lang is. Winst vooral in mentale zin en dat doet goed. En zeker als Kimberley Houwaart dan ook nog eens jarig is is het met recht een dubbel feest.


Dan Berkel twee die met het kleinst mogelijke verschil de baas was over DSVP. Natuurlijk weer een heerlijk doelpunt van Rhodé Schotte die het verschil maakte voor de ploeg van coach Ronald Lamens. Met trots een vierde plek voor de promovendus en wie weet in de loop van het seizoen nog een periodetitel. Coach Ronald Lamens is koelbloedig en ijzingwekkend nuchter. Maar hij weet als geen ander waar zijn meiden toe in staat zijn. Zo af en toe zijn de beelden niet geheel scherp echter als jullie maar vlammen en scherp staan op het veld!


Nee... we vergeten ook het derde Berkel team zeker niet. Een prachtig resultaat om tegen het sterke Zestienhoven een puntendeling overeen te komen. De jonge godinnen van de coaches Leo Roosa en Dominique Hoogwerf doen het prima in de Vierde Klasse. De doelpuntenmaaksters waren zaterdag Sabine Visser en Tyche Hampel. Komende zaterdag de derby tegen girls van Soccer Boys en dan gaat het er om spannen. Nu nog op de vierde plek maar plezier in het spelletje voetbal het allerbelangrijkste element voor resultaat.


Maar wel even voor de goede orde dat Tanja Maree in het voorjaar jarig is. Steevast in de periode wanneer de verdeling van prijzen in beeld komt. Ze zou toch zo dolgraag met het derde een rol van betekenis willen spelen. Dus meiden ff de schouders eronder en laat de vaste supporters opnieuw genieten van jullie spelvreugde.

Berkel in matig duel langs Oostkapelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten