zondag 8 november 2015

Emma weet wat voetballen is

Pupil van de Week bij het duel tussen RCL en Jong FC Twente was Emma. Nou die kleine meid wist wel raad met de bal. Scoorde in de ochtend al twee maal en won met haar team met 8-0. Natuurlijk heeft het zeven jarige talentje Emma dat allemaal niet van een vreemde. Vader Dennis was een getalenteerde doelman en moeder Mirjam een onpasseerbare verdedigster. Een echte bikkel volgens de kenners. Alle twee uiteraard bij de Leiderdorpse Racing.


Dus Emma kunnen we dus als natuurtalentje zien. De appel valt immers nooit ver van de stam. Emma gaat heel graag naar school en ze doet het daar goed. Zit in groep 4 van Basisschool De Leeuwerik en rekenen is haar meest favoriete les.

Emma vond het allemaal schitterend tussen die grote meiden in de dug-out. Lekker kletsen vond ze super leuk. Vooraf inschieten met Joyce Norder en Kirsten Kok en bovendien de aftrap nemen met RCL aanvoerster Sabine Verheul.


Als een speer slalomde Emma langs de FC Twente verdedigsters om haar doelpunt te maken. Het rekenwonder wil niets liever dan een echte prof voetbalster worden bij Ajax. Ziet dat echt helemaal kei vet cool zitten maar is zich er wel van bewust dat de weg nog lang is. Ook RCL-coach Janet Griffioen heeft nu al belangstelling getoond dus wie weet.


Nu nog even flink doorleren op school en goed de bewegingen volgen van haar favoriete speler Christiano Ronaldo van Real Madrid.
Ook lekker buitenspelen op het pleintje en goed eten. We weten dat papa Dennis heerlijke tomatensoep maakt naar mama’s recept. Dat vind Emma het allerlekkerst maar hutspot en stamppot andijvie gaat er bij die kleine Emma altijd wel in.


Emma zorgde heel lief voor troostballen na afloop in de vorm van een bittergarnituur. De grote meiden waren enorm teleurgesteld na het verlies en juist die ballen gaven wat kleur op de teleurgestelde gezichten.
Na afloop van de wedstrijd nog even op de foto met Joyce Norder en Kirsten Kok en in de bestuurskamer kreeg Emma alle versierselen overhandigd die bij deze titel horen. Ook een bal met alle handtekeningen van de speelsters en de dag van Emma kon niet meer stuk. 


Klik hier voor meer foto's van Emma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten