zondag 29 november 2015

Pupil Melissa slalomt er op los

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RVVH en Jong FC Twente was Melissa. Een praatgrage jonge dame met een strikje in het haar, bruine ogen en een brilletjes in de oortjes om vooral beter te kunnen scoren. Nou en dat deed die kleine rakker vol overgave. Liet wel even heel geraffineerd zien hoe je dat ff doet. Die grote meiden zaten vol verbazing te kijken op welke wijze Melissa door de verdediging van FC Twente slalomde.
De 9-jarige spits uit de E8 weet dat als geen ander. Allemaal schijnbewegingen geleerd van papa Jan die bovendien ook coach is van haar team. Ja en daar valt echt geen speld tussen te krijgen. Het is dat de wedstrijd in de ochtend was afgekeurd maar anders… had ze zeker en vast gescoord.


Melissa had het super naar haar zin daar in de dug-out en iedereen uiteraard stinkend jaloers. Wat zeg nu zelf wie zou er nu niet naast de kwebbeltante's Lindsay de Zwart, Isabel Gulden, Beau Suurland en Sharella Hunt willen zitten. Vooraf nog even op de foto met grote kanjer Sharella Hunt en wat een pret zeg. De uitslag voorspellen maar ook hele serieuze onderwerpen kwamen aan de orde.


Andere koek is school want de jonge dame gaat graag naar haar klas. Zit in groep 5 van Basisschool De Burcht en heeft het daar reuze naar haar zin. Rekenen, taal en natuurlijk gymnastiek zijn haar lessen die meer in haar doel passen. Weet nu al wat ze later wil gaan doen en dat is ‘paardenjuf’ worden. Wil graag later kinderen leren omgaan met pony’s en paarden om spelenderwijs als een echte juffrouw voor de klas daar lessen in te geven. Dus dat alles gaat veel verder dan manegehoudster. Klasse om juist met kinderen en dieren te willen gaan werken.


Haar favoriete eten zijn de echte frieten. Dat gaat er altijd wel in. Daar lust toch iedereen wel pap van. Echter de groene groente als spinazie, broccoli en bovendien wortelen en tomaten gaan er net als doelpunten maken altijd in bij de kleine Melissa.
Ze lust werkelijk alles maar wil wel haar grote geheim ff delen. Mama Angelique kookt heel goed maar papa Jan die maakt als volwaardige coach en kok het allerlekkerste eten thuis klaar.

Nou Melissa dat kunnen die grote meiden van RVVH met de M van Melissa op hun shirt wel even fijntjes komen uittesten bij jullie thuis. Want dat zijn de echte fijnproefsters en het is maar goed dat de meiden dit toch niet lezen. Anders hebben jullie zo een huis vol.


Haar grote voorbeeld is RVVH-speelster Paulien Kraaijeveld. Echt haar idool en natuurlijk als vertrouwde rots in de branding een kanjer van formaat. Laat dat vooral duidelijk zijn. En als ploeg uiteraard de vrouwen van RVVH als favoriet aangemerkt.
Na het duel mocht Melissa de Speelster van de Wedstrijd aanwijzen nou en dat was wel een hele moeilijke beslissing. Het ging tussen Paulien Kraaijeveld en aanvoerster Ramona van der Harst. Omdat Van der Harst scoorde was het net een tiende puntje meer en werd Ramona de Speelster van de Wedstrijd. Na afloop kreeg Melissa alle versierselen overhandigd die bij deze prestigieuze titel horen en het feest compleet. Wel nog ff op de kiek met de meiden van de grote M op hun tenue. Een leuk aandenken voor een schitterende middag.


Meer beelden ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten