zondag 18 oktober 2015

Pupil Dina met de opvallende schaar!!!

Het zal je maar gebeuren. Komt de Pupil van de Week op je af die iedereen op het verkeerde been zet. Met prachtige schaarbewegingen om ook nog eens de Groningse doelvrouw Corian Wever de andere hoek in te sturen en het doelpunt is gemaakt. Hoe eenvoudig is het voetbal als je de Pupil van de Week ziet ballen.
Dat alles flikte Dina en liet wel ff zien wat ze in huis heeft. Geleerd van de familie thuis met eerst de beweging met rechts en vervolgens met links. Net als je soms ziet bij Cristiano Ronaldo.
Dina had het prima naar haar zin tijdens de wedstrijd van RCL tegen The Knickerbockers. Het was ook echt om jaloers op te worden. Want warm lopen met Riejette de Roo en Solange de Smit zou iedereen wel willen. Om dan ook nog eens de aftrap te nemen met aanvoerster Sabine Verheul is al helemaal toppie.Onder toeziend oog van mama Kamar en broer Riad en zusje Jaydae met ook de andere familieleden werd het een echt vet cool feest. De 6-jarige speelsters uit de F8 vertelde dat ze al acht jaar voetbalde. Nou en dat was zonder meer te zien. Ook de analyse van de wedstrijd werd heel scherp van commentaar voorzien. De toekomstige agente van politie is zeker en vast niet op haar mondje gevallen en heeft overal een passend antwoord voor.
Rekenen haar meest favoriete les en de tafels werden ter plekke achterstevoren opgenoemd. Knap voor de scholiere uit groep drie van Basisschool De Hobbit.


Mama kookt thuis het beste. Het is wel een groot geheim want niemand mag dat weten. Spaghetti en macaroni gaat er bij Dina altijd in maar ook de echte spruitjes van mama is de meest heerlijke lekkernij. ‘Daar krijg je kracht van om juist goed te voetballen’, aldus Dina.
Oei, wel een lesje voor die grote meiden van het eerste. Mama Kamar wil best wel eens die heerlijke spruitjes koken want wie weet komt er dan wat meer spirit in het spel.
Dina was de mening toegedaan dat die meiden ondermaats presteerden. Zat op de inmiddels befaamde krat van coach Janet Griffioen en gaf een messcherpe visie over het spel. En dan nog het douchen, dat duurde echt veel te lang. ‘Gewoon shampoo en klaar is kees’, aldus Dina.


Na afloop van de wedstrijd nog even met doelpuntenmaakster Riejette de Roo op de foto die werd omringd door Solange de Smit en Romana Bernardon.
Na afloop in de bestuurskamer kreeg Dina alle versierselen overhandigd die bij deze prestigieuze titel horen. Het feest was voor Dina compleet.


Meer beelden van Pupil Dina ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten