zondag 4 oktober 2015

Pupil River schiet raak

Wat een onvergetelijke dag voor River. De Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RCL en Odysseus in de Hoofdklasse. Het muntje opgooien bij de tos met scheidsrechter Mark van der Weide en met tante Noëlle de aftrap nemen. Nou dat zal je maar gebeuren zeg. Als dan ook nog eens het leer vet cool in de touwen is geschoten is het feest compleet.
Stralend van het speelveld aflopen met een glimlach van oor tot oor. De 4-jarige River flikte het toch maar ff mooi. En daarbij werd die tante van River wel op een idee gebracht om ook te scoren. Dat deed ze geheel volgens de schijnbewegingen van River maar liefst twee keer. 


River, RCL's Pupil van de Week

Met die grote meiden in de dug-out is op zich al een feest maar afgelopen zaterdag helemaal. Er werd gewonnen dankzij de getalenteerde River die het wel eventjes heel goed voor deed hoe je nu moet scoren. Daar is die kleine River in het fraaie RCL-jurkje wel een kei in.
Zou ze dat op de basisschool hebben geleerd?? Nou dat kan maar het natuurlijk talent komt van de beide grootvaders. Althans dat werd mij toevertrouwd. Dat zou best wel eens waar kunnen zijn maar ook op de basisschool de Kinderkring in Woubrugge is het altijd feest. De kinderen leren natuurlijk maar voor River is gymmen en sporten, het liefst met een bal, wel haar favoriete les.


Maar ook ontspanning uiteraard want de film Frozen met de mystieke toverachtige sneeuwkoningin is het helemaal voor River. Samen met kleine zus Vajènn lekker kijken en genieten. Trouwens dat genieten doet River ook op de klanken van Anouk maar het mooiste is toch wel K3. Dansen en springen op haar eigen favoriete muziek.
Heyah mama Dit en mama Ted en in de kleedkamer ging de muziek voluit met voorop in polonaise RCL verdedigster mama Geke die ook moeder is van twee kleine kindjes.


Over naar de meer serieuze zaken van voeding. River heeft mij een geheim toegefluisterd dat mama Net toch wel veel lekkerder de broccoli klaarmaakt. Want groene groente is goed en op de manier zoals moeder Ted dat doet is het nu eenmaal veel smaakvoller. Trouwens alles maar dan ook alles wordt opgepeuzeld. Het is maar dat u dat ff weet.


River heeft wel een belangrijk onderwerp aangedragen maar we laten het maar voor wat het is. Na afloop lekker op de foto en daar zijn heel wat kinderen erg jaloers op. Links Sabine Verheul die zelf heel graag nog eens Pupil van de Week wil zijn maar het kleine RCL shirtje schijnt haar niet meer te passen. Rechts natuurlijk tante Noëlle Opdam.
De middag was een groot feest voor River.
En dat neemt niemand maar dan ook niemand haar meer af.


Meer beelden van River ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten